Dags att börja blogga..

Hej!
Nu har min blogg legat nere ett tag och jag känner att det är dags att börja skriva lite igen.
Den här vintern har varit lång, vit och vacker och nu börjar våren spira med hopp om sköna dagar.

Fortfarande lever jag i ett rus efter att Neo och jag äntligen kan titulera oss. Certifierad Tjänstehund i Räddning. Vi hade en fanatstisk lärorik spännande vecka i Skövde. Tuffa långa dagar, fantstisk duktiga lärare och härliga kurskamrater. Första halvan av veckan var inriktat på nationellt upplägg med orientering, sjukvård, hundsjukvård, ledarskap, grunder, lagar och bestämmelser, sök i praktiken, sök tillämpning. Andra halvan blev inrikting på internationell träning med Sök räddningstaktik, internationellt arbete med praktisk tillämning, rappellering, hantering mm. Utbildningskontroller av hundarna gjordes under hela veckan.
Här hissas vi tillsammans ner för att sedan direkt gå i sökarbete. Neo var verkligen cool och direkt på när det gällde att hitta sin figurant.


Neo fick mycket gott omdömme och vi tillsammans fick mycket gott samarbete och jag själv bör förbättra mina kunskaper om taktik vid sökarbete i räddning och det är det som kommer ske framöver på kommande internationella kurshelger. Det kändes extra roligt att få bli rekommenderad att gå vidare med internationell utbildning.

Boken Rehabilitering för Hund börjar bli färdig och vi hoppas att den finns i handeln i juni.
Många föreläsningar har varit i vinter och flera återstår.

I helgen gjorde jag debut i spårskogen med både Zick Zack och Neo vilket var uppskattatEmmie varit hemma och hälsat på underbart ha henne hemma några dagar.
Börjar räkna ner dagarna till Adam åter i på¨svensk mark

/ marieKommentarer
Postat av: Ingmarie

Välkommen till bloggskaran! Ska genast se till att du kommer med bland mina länkar så klart! Du har mail med. :-)

2010-04-06 @ 06:05:32
URL: http://blog.nemonisimors.com
Postat av: susanne, Rosso och dissa

Hej!

Vad roligt att få läsa om era äventyr igen!Pussa farsan från oss! Vi är otroligt stolta över er! ;-)Kramar från sonen med familj

2010-04-09 @ 19:41:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0